Rust en ruimte in lichaam en geest

Energetische groei

Aura Chakra Healing

Met behulp van Aura Chakra Healing richt ik me op het herstellen en in balans brengen van de energiecentra van het lichaam, de chakra’s, en het energieveld eromheen, de aura.

Tijdens een sessie gebruik ik verschillende technieken zoals meditatie, visualisatie en hands-on healing om energieblokkades te verwijderen en een gezonde doorstroming van energie te bevorderen.

Aura Chakra Healing herstelt het energetisch evenwicht, vermindert stress en angst, bevordert emotionele heling en het versterkt het immuunsysteem. Aura Chakra Healing leidt daarom vaak tot een verhoogd bewustzijn van zichzelf en de omgeving. Het is een laagdrempelig pad naar spirituele groei en bewustwording.

Ons brein werkt non-stop. Het verwerkt dagelijks een constante stroom aan emoties, overtuigingen, gedachten en ideeën. 

Door al die gedachten stijgt uiteraard de spanning en onrust in ons brein. En dat betekent steeds minder rust en minder ruimte in ons hoofd.

Al die informatie wordt opslagen en dat gebeurt meer bepaald op 32 specifieke energiepunten de zogenaamde Bars®. Elke Bar stemt overeen met een bepaald levensthema.

Energiepunten

Deze belangrijke energiepunten kunnen door correcte en zachte aanrakingen geactiveerd worden en de opgeslagen spanning kan zo helemaal wegvloeien.

Deze behandeling helpt je ontladen en maakt ruimte voor nieuwe mogelijkheden. 

Vergelijk de behandeling met het indrukken van een ‘delete-knop’. De overtuigingen, gedachten en ideeën die niet meer in je leven van toepassing zijn, worden van je harde schijf verwijderd. Freedom

Aura en Chakra

Een Bars® sessie

Aura Chakra Healing gaat uit van de ‘aura’, het subtiele energieveld dat het lichaam omringt en van ‘chakra’s’, energiecentra ín ons lichaam. Een gezond energieveld en gebalanceerde chakra’s zijn belangrijk voor de fysieke en emotionele gezondheid. Aura Chakra Healing reinigt, balanceert en geneest deze energievelden en -centra door middel van meditatie, kristallen, Reiki, en andere energetische therapieën. 

Het doel is een optimaal welzijn, minder stress en harmonie van het lichaam en geest.

Het is een manier om je energie weer te doen stromen en zonder te praten bepaalde vastgezette emoties, gedachten en gedragspatronen te doorbreken en te veranderen. 

Dit energetisch lichaamsproces brengt rust en ruimte.
Het schenkt een gevoel van diepe ontspanning. 

“In today’s rush we all think too much, seek too much, want too much and forget about the joy of just Being.” – Eckhart Tolle       

Self-Acceptance Concept, Demonstrated by Spiritual Coach

“Wanneer al je verschillende energieën in harmonie worden gebracht, leeft je lichaam op. En wanneer je lichaam opleeft, heeft je ziel een bodem waarin het in de wereld kan floreren. Dit is het ultieme doel van energietherapie – om de bodem voor te bereiden en de bloei te voeden.”

– Donna Eden