Partners

Auticoaching & loopbaanbegeleiding

Auticoaching in samenwerking met Anders Geïnspireerd Verbinden

Mensen met autisme verwerken informatie op een andere manier. Prikkels komen vaak veel sterker binnen doordat deze minder gefilterd worden door de hersenen.

In Statèra begeleidt je in alle facetten van het leven die je hinderen om te participeren in de samenleving. 

Als gecertificeerd Master Coach en Persoonlijke Kracht Coach reik ik hiervoor professionele tools aan. Zo werk ik in mijn begeleiding vaak met kleur. Kleur is een universele taal die iedereen begrijpt. Kleur impacteert zowel rationeel als emotioneel. Aan de hand van de PK-methodiek kunnen we jouw belangrijkste kracht en diepste drijfveren blootleggen. 

Loopbaanbegeleiding in samenwerking met Experts@YourWork

In dit traject nemen we jouw persoonlijke werksituatie onder de loep. We werken vanuit jouw behoeften en specifieke situatie. Misschien ben je aan het werk en heb je loopbaanvragen rond doorgroeien of een carrièreswitch. Misschien ben je op zoek naar meer balans tussen werk en privé. 

Als coach hecht ik veel belang aan welzijn op en naast het werk. Ik help je door even stil te staan en te luisteren naar wat je hart je vertelt. Je leert op een andere en positieve manier te verbinden met jezelf en je omgeving. 

Het doel is: 

Een gezonde balans in je werk- en privéleven
Inzicht in je drijfveren, talenten en kwaliteiten
Je stress kanaliseren en jouw bondgenoot maken
Meer zelfvertrouwen
Een job die perfect aansluit bij jouw drijfveren, kwaliteiten en talenten.