Rouw en verlies

Professionele steun bij verlies

Paden van Troost en Groei: Navigeren door Rouw en Verlies

Elk rouwproces is uniek, met zijn eigen complexiteit. Rouw en verlies raken diep ons emotioneel welzijn en vragen om een empathische, zorgvuldige benadering om genezing en verlichting te bevorderen. 

Wij bieden de professionele middelen en inzichten die essentieel zijn om evenwicht in je leven te herstellen te midden van verandering en verlies. Door een holistische methode helpen we je veerkracht te ontwikkelen en op jouw eigen tempo de draad van het leven weer op te nemen.

Stervensbegeleiding

De laatste levensfase is voor zowel de persoon die stervende is als voor zijn naasten een onvoorstelbare intense fase. Een fase waar alle menselijke emoties naar boven kunnen komen. 

Binnen de warme en zorgzame sfeer van ons welzijnshuis geven we samen die laatse levensfase de nodige aandacht, zorg, medeleven en respect die ze verdient. We scheppen een veilige, serene ruimte om afscheid te nemen in een sfeer van liefde, begrip en waardigheid. 

Onze professionele ondersteuning is afgestemd op de unieke behoeften en wensen om de overgang zo vredig mogelijk te maken.

Child holding fathers hand in hospital.